Namnet på utlysningen

Tutkijavierailuohjelma

Finansiärernas webbsida

http://www.fimesaatio.fi

Beskrivning

Suomen Lähi-idän instituutin tutkijavierailuohjelma on tarkoitettu tutkimusvierailuihin Lähi-idän yliopistoissa ja tutkimusinstituuteissa. Vierailuohjelmassa tutkija voi käyttää apurahaa matkakuluihin, majoitukseen ja kaikkiin muihin tutkimukseen liittyviin kuluihin sekä elämiseen vierailun aikana. Ensimmäisen kuukauden apuraha on 1500 EUR ja seuraavien kuukausien osalta maksetaan 900 EUR/kk. Esimerkiksi kuuden kuukauden vierailun aikana apurahaa maksetaan yhteensä 6000 EUR. Raha on käytettävä vuoden 2019 aikana. Vierailevan tutkijan sijoituspaikka voi olla mikä tahansa Suomen Lähi-idän instituutin ja säätiön toiminta-alueen maa. Vierailevan tutkijan edellytetään oleskelevan vierailun ajan Lähi-idässä tutkimussuunnitelmansa mukaisesti. Tutkijavierailuaika on 1‒6 kuukautta.

Päätöksen tutkijavieraan valinnasta tekee Suomen Lähi-idän instituutin säätiön hallitus maaliskuun kokouksessaan. Vierailuohjelmaan hyväksytyn tutkijan ja Suomen Lähi-idän instituutin välillä tehdään erillinen sopimus tutkijavierailuohjelman toteuttamisesta.

Sökanvisningar

Hakemukset, joihin on liitettävä ansioluettelo, julkaisuluettelo, tutkimussuunnitelma, tutkimushankkeen johtajan tai väitöskirjatyön ohjaajan suositus, kutsu vastanottavalta taholta sekä tutkijan rahoittajatahon tutkijavierailulähtöön hyväksymistä osoittava kirje, on lähetettävä sähköpostitse Suomen Lähi-idän instituutin johtajalle Raija Mattilalle (director(at)fime.fi) 24. helmikuuta 2019 mennessä.