Namnet på utlysningen

Tekniikan edistämissäätiön apurahat 2022

Finansiärernas webbsida

http://www.tekniikanedistamissaatio.fi/

Beskrivning

Säätiö myöntää apurahoja teknilliseen tutkimustoimintaan. Apurahojen jaossa huomiota kiinnitetään tutkimuksen laadun lisäksi sen uutuusarvoon sekä uusia innovaatioita ja elinkeinoelämän uudistumista tukevaan vaikutukseen.

Säätiö jakaa apurahoja ensisijassa jatko-opintoihin. Säätiö haluaa kannustaa suomalaisten opiskelijoiden kansainvälistymistä ja ulkomailla opiskelua. Säätiö myöntää apurahoja myös ulkomaisille post doc -tutkijoille, jotka työskentelevät suomalaisessa yliopistossa.

Perusopiskelija-apurahoja on jaettavissa vain Aalto-yliopiston kemian tekniikan koulutusohjelmassa sekä Åbo Akademin kemiantekniikan laitoksella opiskeleville tekniikan ylioppilaille. Lisäksi Gasumin kaasurahastosta voidaan myöntää apurahoja jatko-opiskelijoille väitöskirjatyöhön. Poikkeustapauksissa kaasurahastosta voidaan myöntää rahoitusta myös korkeatasoisiin maisteritason lopputöihin.

 

Sökanvisningar

Hakemus tehdään sähköisenä TES-verkkopalvelussa säätiön hakulomakkeelle ja lähetetään liitteineen TES-verkkopalvelun kautta. Tarkemmat hakuohjeet osoitteessa: https://tekniikanedistamissaatio.fi/fi/apurahat/.