Namnet på utlysningen

Syöpäsäätiön apurahat 2021

Finansiär

Syöpäsäätiö

Finansiärernas webbsida

http://www.cancer.fi

Beskrivning

Syöpäsäätiön apurahat syövän biologista, kliinistä, epidemiologista ja psykososiaalista tieteellistä tutkimusta varten julistetaan haettaviksi.

Haettavana on suurapurahoja, tutkimusapurahoja sekä väitöskirja-apurahoja.

Suurapurahoja on haettavana kaksi 450 000 euron suuruista kolmivuotista suurapurahaa syöpätutkimukseen ilman erityistä kohdennusta ja kaksi 450 000 euron kolmivuotista suurapurahaa kliiniseen syöpätutkimukseen.

Tutkimusapurahoja on haettavana syöpätautien tieteelliseen tutkimustyöhön yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi. Vuonna 2021 on tutkijalähtöisten aiheiden lisäksi haettavana erillisiä apurahoja onkologista kirurgiaa koskevaan tutkimukseen, tarkemmat hakukriteerit kerrotaan hakuohjeessa.

Haettavana olevien väitöskirja-apurahojen suuruus on 4 000 euroa ja sen voi saada vain kerran.

Sökanvisningar

Hakemuslomake täytetään verkossa. Hakemukseen liitetään tutkimussuunnitelma ja vastuullisen tutkijan julkaisuluettelo vuosilta 2016–2021 ja ne lähetetään Syöpäsäätiöön hakulomakkeen mukana sähköisesti. Hakemuksia ei voi täydentää hakuajan päättymisen jälkeen. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn. Myöskään ohjeista poikkeavalla tavalla laadittuja hakemuksia ei käsitellä.

Hakuohjeet ja linkki hakuohjelmaan löytyvät verkkosivuiltamme osoitteesta http://www.syopajarjestot.fi/apurahat