Namnet på utlysningen

Valtion avustukset kansainvälisiin konferensseihin, liikuntatieteellisiin konfferensseihin ja kansallisiin seminaareihin

Finansiärernas webbsida

http://www.tsv.fi

Beskrivning

Valtion-avustukset erityisesti suomalaisten vuorollaan järjestämiä kansainvälisten tieteellisten järjestöjen toistuvia konferensseja varten. Keskimääräinen avustussumma on 5.000-6.000 EUR riippuen tapahtuman koosta, kestosta ja ulkomaisten osallistujien määrästä. Tuettavien kansallisten tieteellisten seminaarien, työpajojen ja muiden kokousten tavoitteena on vahvistaa tieteellistä tutkimusta, edistää tutkimuspoliittista keskustelua sekä lisätä tutkijoiden yhteyksiä sidosryhmiinsä. Tarkemmat tiedot WWW-sivuilta: http://www.tsv.fi/avustukset/konferenssit_seminaarit.html.

Sökanvisningar

Hakemus tehdään TSV:n WWW-sivuilla olevaan sähköiseen hakemustietokantaan, johon hakijan on ensin rekisteröidyttävä. Tunnus on pyydettävä viikkoa ennen hakuajan umpeutumista. Lisätietoja: puh. (09) 228 69 238, s-posti: avustukset(at)tsv.fi. Hakuaika: Vuosittain kaksi hakua, päähaku lokakuussa ja toinen helmi- maaliskuussa, 8.-31.10.2012, 16.2.-15.3.2013.Tieteelliseen julkaisutoimintaan ja kansainväliseen toimintaan haku 3.-28.9.2012.