Namnet på utlysningen

Suuret kulttuurihankkeet

Finansiärernas webbsida

http://www.kordelin.fi

Beskrivning

Suuret kulttuurihankkeet -apuraha on tarkoitettu ajankohtaiseen tutkimus- ja/tai kulttuurihankkeeseen. Rahoituksella tuetaan ponnistuksia, jotka onnistuessaan johtavat kulttuurisesti ja yhteiskunnan kannalta poikkeuksellisen merkittäviin tuloksiin sekä rakentavat suomalaisen tieteen, taiteen ja sivistyksen tulevaisuutta.

Säätiön tavoitteena on mahdollistaa mittava hanke rahoittamalla hanke joko kokonaan tai toimimalla sen päärahoittajana.

Apuraha on tarkoitettu yhteisöille ja rekisteröidyille yhdistyksille sekä yrityksille. Yksityishenkilöistä koostuva työryhmä (esimerkiksi tutkimusryhmä) voi hakea vain, jos hakijana toimii esimerkiksi yliopisto tai rekisteröity yhdistys. Yksityishenkilöt eivät voi hakea apurahaa.

Apuraha on tarkoitettu käytettäväksi apurahan myöntämisen jälkeen syntyviin työskentelyyn ja kuluihin.
Apurahaa ei myönnetä organisaatioiden perustoiminnan tukemiseen eikä rakennushankkeisiin.

Tarkemmat tiedot rahoituksesta säätiön www-sivuilla: https://kordelin.fi/apurahat/suuret-kulttuurihankkeet-2

Sökanvisningar

Hakupalvelu avautuu 1. tammikuuta, ja haku päättyy perjantaina 31. tammikuuta 2021 klo 24:00. Hakemusta tai liitteitä ei voi lähettää postitse tai sähköpostitse. Jos haet toista peräkkäistä kaksivuotista suuret kulttuurihankkeet -apurahaa, tee loppuraportti ja uusi hakemus säätiölle 31.1.2021 mennessä.

Tietoa hakemuksen liitteistä ja arvioinnista säätiön www-sivuilla: https://kordelin.fi/apurahat/suuret-kulttuurihankkeet-2