Namnet på utlysningen

Suomen elokuvasäätiön tuet

Finansiärernas webbsida

http://ses.fi/etusivu/

Beskrivning

Suomen elokuvasäätiön tehtävänä on tukea ja edistää suomalaista elokuva-alaa. Elokuvasäätiö myöntää tukea elokuvien ammattimaiseen tuotantoon sekä niiden esittämiseen ja levittämiseen erilaisissa jakelukanavissa. Säätiö vastaa keskeisesti myös suomalaisen elokuvan kulttuuriviennistä ja jakaa elokuvien kansainvälisen toiminnan tukea. Lisäksi tukea voi saada muun elokuvakulttuurin edistämiseen. Tuet on esitelty hakuilmoituksissa: https://www.ses.fi/tuenhakijalle/hakuilmoitukset/.

Elokuvatuotannon tukia voivat hakea Suomessa rekisteröidyt tuotantoyhtiöt. Käsikirjoitustukea myönnetään ammattimaisille fiktio- ja dokumenttikäsikirjoittajille tai työryhmille. Elokuvalevityksen tukia myönnetään elokuvien levitysyhtiöille ja elokuvafestivaaleille ja esittämisen tukia elokuvateattereille. Kulttuuriviennin tukia voidaan myöntää tuotantoyhtiölle, elokuvan kansainvälisten levitysoikeuksien haltijalle, tekijälle tai tekijäryhmälle. Muun elokuvakulttuurin tuki on tarkoitettu hankkeisiin, jotka edistävät laaja-alaisesti suomalaista elokuvakulttuuria tai elokuva-alaa.

Sökanvisningar

Osa elokuvasäätiön tuista on jatkuvia, osalla on rajatut hakuajat. Tukihakemuksille on määritelty viimeiset jättöajat, niitä käsittelevien tukipäätöskokousten aikataulun mukaisesti. Hakuaika päättyy aina klo 24:00. Hakuajat on listattu tällä sivulla: https://www.ses.fi/tuenhakijalle/hakuilmoitukset/.

Kaikkia elokuvasäätiön tukia haetaan hakujärjestelmän kautta: https://www.ses.fi/tuenhakijalle/hakujarjestelma/. Tutustu elokuvasäätiön tukien hakuilmoituksiin ja tukioppaisiin ennen hakemuksen lähettämistä. Lataa tarvittavat hakemuslomakkeet säätiön www-sivuilta.

Ansökningstiden

Fortlöpande ansökning

Ämnesområden