Namnet på utlysningen

SKR:n residenssipaikat vuodelle 2021

Finansiärernas webbsida

http://www.skr.fi

Beskrivning

Suomen Kulttuurirahasto myöntää vuosittain apurahoja työskentelyyn ulkomaisissa taiteilijaresidensseissä. Vuodelle 2021 avautuvissa residensseissä on joitakin poikkeuksia koronatilanteesta johtuen. Vuodelle 2021 hakukohteita on viisi:

  • AIT, Tokio, Japani, 3kk kuvataiteilijoille (vuodelle 2021 poikkeuksellisesti 2 kk)
  • Artspace, Sydney, Australia, 3kk kuvataiteilijoille (taiteilija tai työpari)
  • Filba, Buenos Aires, Argentiina, 3kk kirjailijoille
  • Institute for Provocation, Peking, Kiina, 3kk taiteilijoille
  • Tokyo Arts and Space Residency, Japani, 3kk kuvataiteilijoille (taiteilija tai työpari)

Tarkempaa tietoa residensseistä ja niihin myönnettävistä apurahoista kunkin residenssin esittelysivulla Suomen Kulttuurirahaston www-sivuilla: http://www.skr.fi/fi/haettavat-apurahat.

Sökanvisningar

Apurahoja haetaan verkkopalvelussa: https://apurahat.skr.fi/haku/UserLogin.aspx. Haku sulkeutuu viimeisenä hakupäivänä kello 16 Suomen aikaa. Kaikkiin residensseihin haetaan samalla lomakkeella. Kuvataiteen alan hakijat voivat hakea useampaan kohteeseen samalla hakemuksella. Tällöin työsuunnitelmassa tulee perustella, miten työskentely muuttuu kohteesta riippuen. Yhdellä hakukierroksella voi hakea joko Kulttuurirahaston tarjoamia residenssipaikkoja tai liikkuvuusapurahaa, mutta ei molempia.

Lisätietoja hakemisesta: https://skr.fi/fi/apurahat/hakuohjeet/liikkuvuusapurahan-ja-taiteilijaresidenssien-apurahojen-hakuohje.