Namnet på utlysningen

Ranskan instituutin apurahat

Finansiärernas webbsida

http://www.france.fi

Beskrivning

Tänä vuonna Ranskan instituutti Suomessa, Ranskan suurlähetystö ja Ranskan korkeakoulutuksen, tutkimuksen ja innovaation ministeriö tekevät jälleen yhteistyötä Suomen Tiedeseuran ja Suomalaisen Tiedeakatemian kanssa jatkaakseen kahdenvälistä rahoitusohjelmaa, jonka tarkoituksena on vahvistaa maiden välistä yhteistyötä korkeatasoisen tieteen, innovaatioiden ja korkeakoulutuksen osalta.

Tähän tarkoitukseen on luotu kolme ohjelmaa:

1) Maineikkaita ranskalaisia tutkijoita luennoimassa -ohjelma (FRSCS): Tämä ohjelma mahdollistaa kutsumaan Ranskasta tunnettuja akateemikkoja erilaisista koulutus- ja tutkimustaustoista osallistumaan avoimeen keskusteluun suomalaisten kollegoidensa kanssa.

2) Tutkijoiden lyhyt liikkuvuusohjelma (RSM): Ohjelman tarkoitus on aloittaa tai vahvistaa yhteistyötä tieteissä, innovaatioissa ja korkeakoulutuksessa kaikilla eri aloilla. Ohjelma mahdollistaa valittujen tutkijoiden vierailun Ranskasta ja Suomesta (kumpaankin suuntaan) kollegoidensa luoksi lyhyeksi aikaa (1-2 viikkoa).

3) “Korkeakoulutus, Tutkimus ja Innovaatio” -työpaja (ERI-W): Ohjelman tarkoituksena on lisätä jo olemassa olevien tunnistetujen yhteistöiden mahdollisuuksia Ranskassa ja Suomessa. Se tukee konkreettisia ja erikoistuneita työpajoja Suomessa tai Ranskassa kaikissa oman tieteensä korkeatasoisessa tutkimuksessa.

 

Ansökningstiden

- 20.12.2019

Kontaktuppgifter

elena.ceccarelli(at)france.fi

Ämnesområden