Namnet på utlysningen

Petra Uexküllin rahaston apuraha alle 35-vuotiaille näyttelijöille

Finansiärernas webbsida

http://www.ida-aalberg-saatio.fi/

Beskrivning

Ida Aalberg -säätiö jakaa kahdesti vuodessa taidekriitikko ja -toimittaja Petra Uexküllin rahastosta apurahoja alle 35-vuotialle suomalaisille näyttelijöille. Rahasto on Petra Uexküllin testamenttilahjoituksella perustettu rahasto, jota hallinnoi Ida Aalberg -säätiö.
Petra Uexküllin rahaston apuraha on tarkoitettu alle 35-vuotiaille suomalaisille näyttelijöille.
Apurahan suuruus on 4.000 euroa, ja se myönnetään kahdelle hakijalle / hakukerta. Vuosittaiset hakuajat ovat tammikuussa ja syyskuussa.
Apuraha myönnetään ammattiin kouluttautuneelle ja ammatissa toimivalle näyttelijälle itsenäiseen taiteelliseen työskentelyyn tai perustutkinnon jälkeisiin opintoihin.

Sökanvisningar

Petra Uexküllin rahaston apurahaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse tai paperilla maapostissa. Vapaamuotoisen hakemuksen on oltava mahdollisimman konkreettinen. Sen pitää sisältää enintään 2500 merkin tai kahden liuskan mittaisen työsuunnitelman, josta käyvät ilmi:

– mahdollisen työryhmän muut jäsenet
– aikataulu
– budjetti
– esityspaikka / jatko-opintopaikka.

Hakemukseen on liitettävä hakijan CV.

Apurahan saajan on tehtävä selvitys apurahan käytöstä. Mikäli projekti viivästyy, hakijan on pyydettävä apurahan käytölle jatkoaikaa säätiön hallitukselta. Lisätietoja: https://ida-aalberg-saatio.fi/apurahat/.

Ansökningstiden

01.01.2022 - 31.01.2022

Kontaktuppgifter

Lisätietoja hausta antaa Ida Aalberg -säätiön asiamies
s-posti: asiamies(at)ida-aalberg-saatio.fi

Ämnesområden