Namnet på utlysningen

NJF Finland matka-apuraha

Finansiär

Beskrivning

NJF Suomen osasto julistaa jäsenmaksunsa maksaneiden jäsentensä haettavaksi viisi (5) enintään 500 euron suuruista matka-apurahaa.

Apuraha on käytettävä osallistumismaksuihin sekä matka- ja majoitus-kuluihin maatalousalan tilaisuuksiin, joiden järjestäjä on NJF ja/tai muu vastaava organisaatio Pohjoismaissa ja Baltiassa. Apurahan saannin edellytyksenä on posteri- tai suullinen esitys tilaisuudessa.

Sökanvisningar

Apurahojen hakuaika päättyy 15.12.2021. Päätökset apurahojen myönnöstä tehdään yhdistyksen johtokunnan kokouksessa joulukuussa 2021. Päätöksistä ilmoitetaan sähköpostitse kaikille hakijoille. Matkansa tehtyään apurahan saajan tulee osoittaa yhdistyksen sihteerille kuitein, että myönnettyä apurahaa vastaava summa on kulutettu ja että kustannuksia ei ole maksettu muista lähteistä.

Lyhyet (enintään yksi A4 sivu), vapaamuotoiset hakemukset, joista ilmenevät hakijan yhteystiedot ja toimipaikka, apurahan käyttötarkoitus ja käytön ajankohta sekä esityksen otsikko, pyydetään toimittamaan sähköpostin liitteenä olevana pdf-tiedostona yhdistyksen sihteerille: antti.lajunen(at)helsinki.fi.

Ansökningstiden

26.11.2021 - 15.12.2021

Kontaktuppgifter

Lisätietoja sihteeriltä tai yhdistyksen puheenjohtajalta: asko.simojoki(at)helsinki.fi.

Lisätietoja yhdistyksestä: http://www.nordicagriculture.eu/

Ämnesområden