Namnet på utlysningen

Koneen Säätiön vuosittainen apurahahaku

Finansiär

Koneen Säätiö

Finansiärernas webbsida

http://www.koneensaatio.fi

Beskrivning

Koneen Säätiö myöntää vuosittain apurahoja tieteelliseen ja taiteelliseen työskentelyyn. Säätiö tukee humanistista, yhteiskuntatieteellistä, taiteellista ja ympäristöntutkimusta, ammatillista taiteellista työskentelyä sekä monialaisia tiedettä ja taidetta yhdistäviä hankkeita.

Apurahapäätöksiä ohjaavat säätiön strategiassa määritellyt painopisteet: tieteen ja taiteen vapaus ja itseisarvo, moniäänisyys, rohkeus, pitkäjänteisyys, ylirajaisuus kuten valtio- ja kansallisuusrajojen sekä tieteen- ja taiteenalarajojen ylittäminen sekä ympäristövastuullisuus.

Yleisen apurahahaun lisäksi säätiö järjestää teemahaun, joka liittyy tänä vuonna Rapautuuko demokratia -rahoitusohjelmaan.

Haettavana ovat myös Lauttasaaren kartanon residenssipaikat. Residenssipaikkaa voivat hakea suomalaiset taiteen ja tieteen toimijat, jotka haluavat kutsua ulkomaisen asiantuntijan Suomeen yhteistyöprojektia varten.

Sökanvisningar

Apurahaa haetaan Koneen Säätiön hakemusten verkkopalvelussa. Hakemus on lähetettävä 15.9.2021 klo 16 (Suomen aikaa) mennessä. Tarkempia ohjeita hakemisesta löytyy osoitteesta: http://www.koneensaatio.fi/apurahat/apurahan-hakijalle/