Namnet på utlysningen

HPY:n tutkimussäätiön vuoden 2022 apurahat

Beskrivning

Säätiö tukee tietoliikennealan teknistä, kaupallista ja käyttäytymistieteellistä kehitys- ja tutkimustyötä. Nämä tietoliikenteeseen liittyvät tutkimukset voivat olla teknistieteellisiä, kauppa- tai taloustieteellisiä, käyttäytymistieteellisiä tai yhteiskuntatieteellisiä.

Säätiö tukee tällä kierroksella väitöskirjaan tähtäävää tutkimustyötä jakamalla väitöskirjaa valmisteleville tutkijoille 3.000 euron kannustusapurahoja.

Sökanvisningar

Apurahaa haetaan hakemuslomakkeella, joka on toimitettava liitteineen sähköpostitse viimeistään sunnuntaina 30.1.2022 säätiön asiamiehelle. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät hakemuslomakkeelta. Päätökset myönnettävistä apurahoista tekee säätiön hallitus ja apurahojen saajille ilmoitetaan päätöksestä sähköpostitse.

https://elisa.fi/yhtiotieto/tietoa-elisasta/tutkimus-ja-kehitys/hpyn-tutkimussaatio/

Täytetty hakemuslomake ja sen liitteet on koottava yhteen pdf tiedostoon, joka toimitetaan säätiön asiamiehelle sähköpostitse: ilpo.aarni(at)kolumbus.fi. Sähköpostin aihekenttään on kirjoitettava: apurahahakemus /. Muulla tavoin lähetettyä hakemusta ei oteta käsittelyyn. Tarkemmat hakemuksen täyttöohjeet ovat hakemuslomakkeessa.

Ansökningstiden

02.12.2021 - 30.01.2022

Kontaktuppgifter

Säätiön asiamies
Ilpo Aarni, Tekniikan Lisensiaatti
s-posti: ilpo.aarni(at)kolumbus.fi
puh. 050 2435

Ämnesområden