Namnet på utlysningen

HPY:n Tutkimussäätiön apurahahaku 2020

Beskrivning

HPY:n tutkimussäätiön apurahat 2020 ovat haettavana 3.12.2020 alkaen. Säätiö tukee tällä kierroksella väitöskirjaan tähtäävää tutkimustyötä jakamalla väitöskirjaa valmisteleville tutkijoille 3.000 euron kannustusapurahoja.

Säätiö tukee tietoliikennealan teknistä, kaupallista ja käyttäytymistieteellistä kehitys- ja tutkimustyötä. Nämä tutkimukset voivat olla teknistieteellisiä, kauppa/taloustieteellisiä, käyttäytymistieteellisiä tai yhteiskuntatieteellisiä.

Sökanvisningar

Apurahaa haetaan hakemuslomakkeella, joka on toimitettava liitteineen sähköpostitse viimeistään perjantaina 31.1.2020 säätiön asiamiehelle. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät hakemuslomakkeelta. Päätökset myönnettävistä apurahoista tekee säätiön hallitus ja apurahojen saajille ilmoitetaan päätöksestä sähköpostitse.

Hakemuslomakkeen saat säätiön www-sivuilta: https://corporate.elisa.fi/tietoa-elisasta/tutkimus-ja-kehitys/hpyn-tutkimussaatio/

Täytetty hakemuslomake ja sen liitteet on koottava yhteen pdf tiedostoon, joka toimitetaan säätiön asiamiehelle sähköpostitse: ilpo.aarni(at)kolumbus.fi. Sähköpostin aihekenttään on kirjoitettava: apurahahakemus /. Muulla tavoin lähetettyä hakemusta ei oteta käsittelyyn. Tarkemmat hakuohjeet ovat hakemuslomakkeessa.

Ansökningstiden

03.12.2019 - 31.01.2020

Kontaktuppgifter

Asiamiehen yhteystiedot:
Ilpo Aarni, Tekniikan Lisensiaatti
s-posti: ilpo.aarni(at)kolumbus.fi
puh. 050 2435

Ämnesområden