Namnet på utlysningen

Eino Jutikkalan rahaston apurahat

Beskrivning

Suomalainen Tiedeakatemia julistaa haettavaksi Eino Jutikkalan rahastosta humanistiselle tutkimukselle apurahoja tohtoriopintoihin ja tutkimusvierailuihin.

Hakualoina vuonna 2019 ovat:
– estetiikka ja taiteidentutkimus
– fennougristiikka
– filosofia
– kasvatustiede
– kielitieteteet
– psykologia
– teologia
– uskontotiede

Hakijoita rohkaistaan monialaisuuteen. Tuolloin hakea voi, kun jokin hakualoista on tutkimuksen keskeinen ala.

Apuraha tohtoriopintoihin (25.000 € / vuosi) on alkuvaiheessa oleville väitöskirjantekijöille mahdollistamaan ansiotyöstä vapaa työskentely. Apurahan saamisen edellytyksenä on jatkokoulutuspaikka. Apuraha voidaan myöntää korkeintaan kolmeksi vuodeksi sillä ehdolla, että tutkimus edistyy. Rahoituspäätöksissä suositaan liikkuvuutta sekä tutkimustyötä ulkomailla.

Hakemukseen voidaan liittää myös matka-apurahahakemus väitöskirjan aineistonkeruuseen liittyviin välittömiin kustannuksiin. Erillisiä matka-apurahoja konferensseihin tai apurahoja julkaisu-, painatus- tai toimituskuluihin ei myönnetä.

Huom. Eino Jutikkalan rahasto on muuttanut hakukäytäntöään tästä vuodesta lähtien siten, että hakualat on jaettu kahdelle vuodelle: joka toinen vuosi ovat vuorossa nyt haettavat alat ja joka toinen muut rahaston rahoittamat alat. Vuonna 2020 haettaviksi tulevat arkeologia, historia, oikeustieteet ja yhteiskuntatieteet.

 

Sökanvisningar

Hakemukset tehdään sähköisesti apurahahakemusten verkkopalvelussa. Hakulomake ja tTarkemmat hakuohjeet: http://www.acadsci.fi. Sähköinen hakemus liitteineen tulee olla lähetetty viimeistään perjantaina 31.5.2019 klo 24.00. Tiedusteluihin vastataan toimiston aukioloaikojen puitteissa. Hakuajan päätyttyä hakemusta ei voi enää lähettää eikä siihen voi tallentaa muutoksia. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Ansökningstiden

28.04.2019 - 31.05.2019

Kontaktuppgifter

Lisätietoja apurahahausta saa Suomalaisen Tiedeakatemian toimistosta
puh. 050 4620 889
s-posti: nina.rapelo(at)acadsci.fi

Ämnesområden