Namnet på utlysningen

Apurahat

Finansiärernas webbsida

http://www.instrufoundation.fi

Beskrivning

Instrumentariumin tiedesäätiö on varannut 975.000 euroa lääketieteen ja lääketieteen tekniikan sekä niihin liittyvän luonnontieteellisen ja taloustieteellisen tutkimuksen tukemiseen.

Säätiö tukee ensisijaisesti maamme lääketieteen sekä teknisten ja luonnontieteiden laitteisiin ja menetelmiin liittyvää tutkimustyötä sekä näiden alojen taloustieteellistä tutkimusta. Säätiö voi tukea myös muuta korkeatasoista lääketieteellistä, luonnontieteellistä ja teknologista perustutkimusta, joka edistää säätiön tarkoitusta.

Tärkein kohderyhmä on väitöskirjaa valmistelevat tutkijat. Säätiö myöntää myös äskettäin väitelleiden tohtorien tieteellisen urakehityksen tukemiseen henkilökohtaisia post doc -apurahoja vähintään yhden vuoden mittaista ulkomailla tapahtuvaa tutkimustyötä varten.

Lisäksi säätiö julistaa haettavaksi kaksi 100.000 euron Instrufoundation Fellow -apurahaa. Kyseiset kaksi apurahaa on tarkoitettu vastikään ulkomailta Suomeen palaavalle itsenäistyvälle tutkijalle joko oman tutkimusryhmän perustamiseen tai tutkijan jo olemassa olevan tutkimusryhmän vahvistamiseen.

Sökanvisningar

Hakemukset pyydetään jättämään sähköisesti säätiön WWW-sivulla sijaitsevan linkin kautta. Lisätietoja WWW-sivuilla: http://www.instrufoundation.fi/index.php?k=120158.

Ansökningstiden

01.06.2018 - 17.09.2018

Kontaktuppgifter

Säästiön sihteeri Irmeli Kosonen
s-posti: irmeli.kosonen(at)instrufoundation.fi
puh. 040 778 1656

Säätiön asiamies Markku Lämsä
s-posti: markku.lamsa(at)instrufoundation.fi
puh. 040 501 5800

Ämnesområden