15.11.2018

On kulunut noin puoli vuotta siitä kun Aurora-tietokannan uusi alusta julkaistiin. Tänä aikana olemme saaneet palautetta uuden sivuston toiminnoista ja ulkonäöstä. Palautteet ovat antaneet arvokasta tietoa siitä, mikä tietokannassa voisi toimia paremmin ja mitä tietoja on vaikea uudella sivustolla löytää. Palautteiden pohjalta on tehty seuraavia uudistuksia:

– HAKUTOIMINTO

  • Hakutulokset voi nyt rajata tarkemmin ajankohdan mukaan, kun rahoitushaun päättymisajankohdan voi rajata sekä aikaisintaan että viimeistään valinnoilla.

– HAKUTULOKSET

  • Haun suoritettuaan sivu ohjautuu automaattisesti hakutuloksiin hakukentän alle.
  • Hakutuloksiin on tehty oma osio jatkuvahakuisia rahoitusmahdollisuuksia varten, jotta niitä pystyy tarkastelemaan selaamatta viimeisille hakutulossivuille asti.
  • Vanhalla sivustolla hakutuloksista näytettiin vain 100 ensimmäistä, vaikka ajankohtaisia rahoitusmahdollisuuksia olisi ollut tätä enemmän. Uudella sivustolla olemme halunneet näyttää kaikki hakutulokset. Tästä syystä hakutuloksia näkyy nyt enemmän ja ne on jaettu useammalle sivulle.

– AJANKOHTAISET HAUT

  • Ajankohtaiset haut sijaitsevat tietokannan etusivulla heti hakukenttien alapuolella, kuten vanhallakin sivustolla. Niihin on listattu kaikki seuraavan 30 päivän aikana päättyvät haut nykyhetkestä tulevaisuuteen.
  • Palautteesta on käynyt ilmi, että Ajankohtaisia hakuja on vaikea löytää. Tästä syystä etusivun hakukentän alueen kokoa on pienennetty, jotta Ajankohtaiset haut -otsikko tulisi paremmin näkyviin heti kun etusivun avaa.