Hakutoiminto

Voit hakea rahoitustietoja usealla eri tavalla ja niiden yhdistelmillä

  • Hakualan mukaan: Valitse hakukentän alasvetovalikosta yksi tai useampi hakuala. Voit myös mennä ylävalikosta Hakualat-sivulle ja klikkaamalla haluamaasi hakualaa saada näkyviin kaikki ko. hakualan rahoitustiedot.
  • Sanahaulla: Sanahaku toimii myös katkaistuilla sanoilla.
  • Hakuajalla: Hakukentän Hakuaika päättyy viimeistään -osiossa voi rajata hakutuloksia päättymisajankohdan mukaan sekä aikaisintaan että viimeistään valinnoilla. Jatkuvasti haussa olevat rahoitusmahdollisuudet löytyvät omasta osiostaan.

Rahoittajat-lista

Rahoittajat-sivulta löydät kaikki Auroraan tallennetut rahoittajat aakkosjärjestyksessä. Löydät tietyn rahoittajan kaikki aktiiviset ja päättyneet rahoitushaut klikkaamalla rahoittajan nimeä. Sivulla on myös linkki rahoittajan omille sivuille, mikäli tällä on sellaiset.

Rekisteröityneiden lisätoiminnot

Suosikit ja ilmoitukset

Rekisteröityneet käyttäjät voivat tallentaa sekä rahoittajia että rahoitusmahdollisuuksia suosikeiksi Suosikit-sivulle, joka näkyy yläpalkissa kirjautuneille käyttäjille.

Hakutuloksia kirjautuneena selatessa voi merkitä rahoitusmahdollisuuksia suosikeiksi klikkaamalla Lisää suosikkeihin -painiketta. Valinnat tulevat näkyviin Suosikit-sivulle, jossa voi valita, haluaako niistä muistutuksen sähköpostiin kaksi viikkoa ja/tai neljä päivää ennen hakuaja päättymistä. Muistutukset lähetetään käyttäjän rekisteröityessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Myös rahoittajia voi lisätä samaan tapaan suosikkeihin. Suosikkirahoittajien uusista rahoitusmahdollisuuksista voi tilata ilmoituksia sähköpostiin. Ilmoitukset lähetetään käyttäjän rekisteröityessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Suosikit-sivulla on mahdollista myös poistaa tallennettuja rahoitustietoja ja rahoittajia.

Rekisteröityminen

Rekisteröityminen tapahtuu yläpalkin tai alatunnisteen Rekisteröidy-painikkeesta. Järjestelmä kysyy vain sähköpostiosoitteen käyttäjätunnukseksi sekä salasanan. Järjestelmästä mahdollisesti lähetetyt viestit osoitetaan kyseiseen osoitteeseen. Jos unohdat salasanasi, voit tilata sen kirjautumissivun kautta sähköpostiisi.

Omat tiedot

Omat tiedot -sivulla voit vaihtaa palveluun rekisteröidyn sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Sähköpostiosoitteen voi vaihtaa vain kerran.

Omat tiedot -sivulla voit myös poistaa käyttäjätietosi Poista profiilini -painikkeesta. Vahvistamme pyynnön sähköpostitse, vahinkojen varalta. Profiilin poistaminen poistaa kaikki käyttäjän tiedot, eikä niitä voida palauttaa.

Tietosuojaseloste

Rekisteröinnissä annetut tiedot muodostavat henkilötietolain mukaisen henkilörekisterin, jota Turun yliopisto ylläpitää. Rekisteröidyllä käyttäjällä on aina oikeus päästä tietoihinsa, muuttaa niitä ja poistaa ne. Tätä oikeutta käytetään sähköisesti Aurora-tietokannan kautta Omat tiedot -sivulla. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Tietosuojailmoitus

Onko sinulla kysymyksiä tai pulmia tietokannan kanssa?

Ota meihin yhteyttä jos sinulla on

  • kysymyksiä tietokannasta
  • teknisiä ongelmia tietokannan käytössä
  • palautetta toiminnastamme