Rahoitushaun nimi

Vimma-kulttuuripalkinto

Rahoittaja

Tukilinja-säätiö

Rahoittajan www-sivut

https://www.tukilinja.fi/

Kuvaus

Tukilinja-säätiö myöntää 5 000 euron työskentelyapurahan Kynnys ry:n vuosittain jakaman vammaiskulttuuripalkinto Vimman saajalle. Palkinnon saajan valitsee asiantuntijaraati, johon kuuluu myös Tukilinja-säätiön edustaja.

Tavoitteena on palkita sellaisia taideteoksia, taiteellista toimintaa tai taidetapahtumia, joissa vammaisuus ja toimintarajoitteisuus on tuotu yhteiskunnalliseen tietoisuuteen ja keskusteluun tavalla, joka on herättänyt laadullaan positiivista huomiota. Koska palkintoon kuuluu työskentelyapuraha, sitä ei voida myöntää kertaluonteisen tapahtuman järjestäjille tai ns. elämäntyön palkitsemiseen. Lisätietoa: https://tukilinja.fi/apurahat/hae-yhteistyo-ja-yhteisoapurahaa/vimma-kulttuuripalkinto/

Hakuohjeet

Palkinnon saajaa voi ehdottaa joko Tukilinjalle tai Kynnys ry:lle vuosittain lokakuun loppuun mennessä. Ehdotuksia otetaan vastaan sekä Tukilinjan Facebook-sivuilla että sähköpostitse osoitteella yhteisoapurahat(at)tukilinja.fi tai postitse osoitteella Tukilinja / Vimma-kulttuuripalkinto, Hermannin rantatie 12 B, 00580 Helsinki.

Hakuaika

- lokakuu 2021

Yhteystiedot

S-posti: yhteisoapurahat(at)tukilinja.fi

Postiosoite: Tukilinja / Vimma-kulttuuripalkinto
Hermannin rantatie 12 B
00580 Helsinki

Hakualat