Rahoitushaun nimi

Tekniikan edistämissäätiön apurahahaku 2021

Kuvaus

Säätiö myöntää apurahoja teknilliseen tutkimustoimintaan. Apurahojen jaossa huomiota kiinnitetään tutkimuksen laadun lisäksi sen uutuusarvoon sekä uusia innovaatioita ja elinkeinoelämän uudistumista tukevaan vaikutukseen.

Säätiö jakaa apurahoja ensisijassa jatko-opintoihin. Säätiö haluaa kannustaa suomalaisten opiskelijoiden kansainvälistymistä ja ulkomailla opiskelua. Säätiö myöntää apurahoja myös ulkomaisille post doc -tutkijoille, jotka työskentelevät suomalaisessa yliopistossa.

Perusopiskelija-apurahoja on jaettavissa vain Aalto-yliopiston kemian tekniikan koulutusohjelmassa sekä Åbo Akademin kemiantekniikan laitoksella opiskeleville tekniikan ylioppilaille. Lisäksi Gasumin kaasurahastosta voidaan myöntää apurahoja jatko-opiskelijoille väitöskirjatyöhön. Poikkeustapauksissa kaasurahastosta voidaan myöntää rahoitusta myös korkeatasoisiin maisteritason lopputöihin.

Hakuohjeet

Hakemus tehdään sähköisenä TES-verkkopalvelussa säätiön hakulomakkeelle ja lähetetään liitteineen TES-verkkopalvelun kautta. Tarkemmat hakuohjeet osoitteessa: https://tekniikanedistamissaatio.fi/fi/apurahat/.