Rahoitushaun nimi

Taide- ja kulttuuriavustukset, vähintään 50.000 euroa

Rahoittaja

Helsingin kaupunki

Rahoittajan www-sivut

http://www.hel.fi/kaupunkitieto

Kuvaus

Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala jakaa avustuksia helsinkiläisille taide- ja kulttuurilaitoksille ja -yhteisöille, järjestöille, yhdistyksille, työryhmille, taiteilijoille ja asukkaille.

Avustukset on suunnattu yleisölle avoimen taide- ja kulttuuritoiminnan sekä taiteen perusopetuksen tukemiseen. Avustuksia on mahdollista hakea sekä pysyväisluonteiseen että projektimuotoiseen toimintaan. Lisätietoja avustusten arviointiperusteista: https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/avustukset/kulttuurin-avustukset/avustusten-arviointiperusteeet

Hakuohjeet

Avustusrahoitus vuodelle 2019

Vuotta 2019 koskevien vähintään 50.000 euron avustusten pysyväisluonteiseen ja projektiluonteiseen toimintaan hakuaika päättyy 31.8.2018 klo 16.00. Päätökset hakemuksista tehdään kulttuurijaoston kokouksissa vuoden 2018 aikana.

Monivuotiset avustukset

Monivuotiset avustukset koskevat lähtökohtaisesti jo vähintään 50.000 euron avustusten piirissä olevia toimijoita. Monivuotinen avustus voidaan myöntää vuosille 2019–2022. Hakuaika päättyy 31.8.2018 klo 16.00. Päätökset hakemuksista tehdään kulttuurijaoston kokouksissa vuoden 2018 aikana.

Hakulomake on täytettävissä Helsingin kaupungin sähköisessä asiointipalvelussa. Lisätiedot: https://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/avustukset/kulttuurin-avustukset/taide-ja-kulttuuriavustukset