Rahoitushaun nimi

Syöpäsäätiön apurahat 2020

Rahoittaja

Syöpäsäätiö

Rahoittajan www-sivut

http://www.cancer.fi

Kuvaus

Syövän biologista, kliinistä, epidemiologista ja psykososiaalista tieteellistä tutkimusta varten julistetaan haettaviksi:

1) Suurapurahat: Haettavana on kaksi 450 000 euron suuruista kolmivuotista suurapurahaa syöpätutkimukseen ilman erityistä kohdennusta.

2) Muut tutkimus- ja väitöskirja-apurahat: Apurahat myönnetään syöpätautien tieteelliseen tutkimustyöhön yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi. Väitöskirja-apurahan suuruus on 4 000 euroa ja sen voi saada vain kerran.

Hakemusten arvioinnissa painotetaan hankesuunnitelman tieteellistä tasoa ja realistisuutta, hakijan tieteellisiä ansioita ja hankkeen relevanssia syöpätutkimuksen näkökulmasta.

Apurahat myönnetään Syöpäsäätiön tieteellisistä rahastoista tai yleisistä käyttövaroista. Rahastojen nimet ja käyttötarkoitukset ovat luettavissa Syöpäjärjestöjen verkkosivuilla www.syopajarjestot.fi/apurahat

Hakuohjeet

Hakemuslomake täytetään verkossa. Hakemukseen liitetään tutkimussuunnitelma ja vastuullisen tutkijan julkaisuluettelo vuosilta 2015–2020 ja ne lähetetään Syöpäsäätiöön hakulomakkeen mukana sähköisesti. Hakemuksia ei voi täydentää hakuajan päättymisen jälkeen. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn. Myöskään ohjeista poikkeavalla tavalla laadittuja hakemuksia ei käsitellä.

Hakuohjeet ja linkki hakuohjelmaan löytyvät verkkosivuiltamme osoitteesta www.syopajarjestot.fi/apurahat.