Rahoitushaun nimi

Suomen Lähi-idän instituutin säätiön apurahat

Rahoittajan www-sivut

http://www.fimesaatio.fi

Kuvaus

Suomen Lähi-idän instituutin säätiön apurahat julistetaan haettaviksi 1.1.–29.1.2021 välisenä aikana

Matka-apurahat jatko-opintoihin, tutkimukseen ja kenttätyömatkoihin

Suomen Lähi-idän instituutin säätiö jakaa matka-apurahoja Lähi-idässä suoritettavaan tutkimukseen ja tutkimukseen liittyviin matkoihin. Apurahoja voivat hakea suomalaiset tai Suomessa toimivat tutkijat ja väitöskirjatekijät. Apurahoja ei pääsääntöisesti myönnetä perustutkinto-opiskelijoille eikä konferenssi-matkoihin. Apuraha tulee käyttää vuoden 2021 aikana. Hakemuksia arvioitaessa katsotaan eduksi pitkä-kestoinen oleskelu alueella.

Apurahat arabian kielen opiskeluun

Säätiö julistaa haettavaksi apurahoja vähintään kuukauden kestävään arabian kielen opiskeluun Lähi-idässä. Apuraha myönnetään ainoastaan kurssimaksujen kattamiseen, ja sitä voivat hakea myös perus-tutkinto-opiskelijat. Hakemuksia arvioitaessa etusijalla ovat arabiantaidoltaan edistyneet hakijat. Ha-kemuksia arvioitaessa suositaan pitkäkestoisia kursseja.

Hakuohjeet

Hakuohjeet ja lomakkeet löytyvät haun käynnistyessä Suomen Lähi-idän instituutin säätiön www-sivuilta http://www.fimesaatio.fi/apurahat/.

Suomen Lähi-idän instituutin säätiön hallitukselle osoitetut hakemukset lähetetään sähköpostitse säätiön asiamiehelle (anu.leinonen(at)fime.fi). Hakemus ja mahdolliset liitteet tulee lähettää yhtenä pdf-tiedostona.

Haku päättyy 29.1.2021 klo 16.00.