Rahoitushaun nimi

Stipendit

Rahoittaja

Seinäjoen kaupunki

Rahoittajan www-sivut

http://www.seinajoki.fi/

Kuvaus

1) Nurmon koulutus-, tutkimus- ja kehittämisrahaston stipendejä jaetaan kulttuuriin, koulutukseen, hallintoon, tieteeseen, yrittäjyyteen ja kansainvälisyyteen liittyvissä tehtävissä ansioituneille henkilöille. Etusijalla on sellaiset hankkeet, joita voidaan hyödyntää Nurmon kaupunginosassa.

2) Peräseinäjoen tiede- taide- ja kulttuurirahaston stipendejä jaetaan tieteessä, taiteessa ja kulttuuriin liittyvissä tehtävissä ansioituneille henkilöille, jotka ovat Seinäjoen kaupungissa kirjoilla ja asuvat entisen Peräseinäjoen kunnan alueella tai erityisistä syistä muillekin, jotka ovat saavutuksillaan tuoneet Peräseinäjoen aluetta erityisen myönteisesti esille, ei kuitenkaan urheilusaavutuksin.

3) Antti ja Eini Oppaan tiede- ja kulttuurirahaston stipendejä voivat hakea henkilöt, joilla on merkittäviä saavutuksia tieteen ja kulttuurin alalla, korkeakoulututkinto ja jotka asuvat Peräseinäjoen kaupunginosan alueella tai suoraan Antti Oppaan jälkeläisiä alenevassa polvessa. Stipendiä ei jaeta urheilusuorituksilla ansioituneille.

Hakuohjeet

Hakuohjeet osoitteessa http://www.seinajoki.fi/index.html

Hakuaika

27.03.2018 - 31.05.2018

Yhteystiedot

raija.luikku(at)seinajoki.fi

Hakualat