Rahoitushaun nimi

SKR:n residenssipaikat vuodelle 2018

Rahoittajan www-sivut

http://www.skr.fi

Kuvaus

Suomen Kulttuurirahasto myöntää vuosittain apurahoja työskentelyyn taiteilijaresidensseissä. Hakukohteita on viisi: Hôtel Chevillon Ranskassa, SeMA Nanji Soulissa Etelä-Koreassa, Tokyo Wondersite Japanissa, O Espaço do Tempo Portugalissa sekä Artspace Australiassa.

Työskentelyapurahan määrä on 2000 euroa kuukaudessa. O Espaço do Tempon työskentelyapuraha on 500 euroa/viikko/hlö. Tarkempaa tietoa residensseistä ja niihin myönnettävistä apurahoista kunkin residenssin esittelysivulla Suomen Kulttuurirahaston www-sivuilla: http://www.skr.fi/fi/haettavat-apurahat.

Hakuohjeet

Apurahoja haetaan verkkopalvelussa: https://apurahat.skr.fi/haku/UserLogin.aspx. Haku sulkeutuu viimeisenä hakupäivänä kello 16 Suomen aikaa. Kaikkiin residensseihin haetaan samalla lomakkeella. Kuvataiteen alan hakijat voivat hakea useampaan kohteeseen samalla hakemuksella. Tällöin työsuunnitelmassa tulee perustella, miten työskentely muuttuu kohteesta riippuen. Yhdellä hakukierroksella voi hakea joko Kulttuurirahaston tarjoamia residenssipaikkoja tai liikkuvuusapurahaa, mutta ei molempia.

Hakemukset tulee täyttää englanniksi. Jos hakija hakee ainoastaan Hôtel Chevilloniin, voi hakemuksen työsuunnitelman täyttää myös suomeksi. Lisätietoja hakemisesta: https://skr.fi/fi/apurahat/hakuohjeet/liikkuvuusapurahan-ja-taiteilijaresidenssien-apurahojen-hakuohje.