Rahoitushaun nimi

SKR:n residenssipaikat vuodelle 2019

Rahoittajan www-sivut

http://www.skr.fi

Kuvaus

Suomen Kulttuurirahasto myöntää vuosittain apurahoja työskentelyyn taiteilijaresidensseissä. Vuodelle 2019 hakukohteita on seitsemän: Hôtel Chevillon Ranskassa, SeMA Nanji Soulissa Etelä-Koreassa, Tokyo Arts and Space Residency Japanissa, O Espaço do Tempo Portugalissa, Artspace Australiassa, Institute for Provocation Kiinassa ja Triangle Yhdysvalloissa.

Tarkempaa tietoa residensseistä ja niihin myönnettävistä apurahoista kunkin residenssin esittelysivulla Suomen Kulttuurirahaston www-sivuilla: http://www.skr.fi/fi/haettavat-apurahat.

Hakuohjeet

Apurahoja haetaan verkkopalvelussa: https://apurahat.skr.fi/haku/UserLogin.aspx. Haku sulkeutuu viimeisenä hakupäivänä kello 16 Suomen aikaa. Kaikkiin residensseihin haetaan samalla lomakkeella. Kuvataiteen alan hakijat voivat hakea useampaan kohteeseen samalla hakemuksella. Tällöin työsuunnitelmassa tulee perustella, miten työskentely muuttuu kohteesta riippuen. Yhdellä hakukierroksella voi hakea joko Kulttuurirahaston tarjoamia residenssipaikkoja tai liikkuvuusapurahaa, mutta ei molempia.

Hakemukset tulee täyttää englanniksi. Jos hakija hakee ainoastaan Hôtel Chevilloniin, voi hakemuksen työsuunnitelman täyttää myös suomeksi. Lisätietoja hakemisesta: https://skr.fi/fi/apurahat/hakuohjeet/liikkuvuusapurahan-ja-taiteilijaresidenssien-apurahojen-hakuohje.