Rahoitushaun nimi

Kuopion Seudun Hengityssäätiön apurahat

Rahoittajan www-sivut

http://www.hengityssaatio.fi

Kuvaus

Kuopion Seudun Hengityssäätiö myöntää kuluvana vuonna apurahoja yhteensä enintään 100.000 euroa.

Tutkimuksen kohteena on oltava hengitysterveyden edistäminen tai hengitys- ja keuhkosairauksien tutkimus, hoito tai ennaltaehkäisy. Vuonna 2020 erityisenä painopisteenä on uniapnea.

Puolet jaettavista apurahoista julistetaan väitöskirjatyön tekijöiden haettavaksi ja puolet Post Doc -tutkijoiden haettavaksi tutkimusryhmien perustamiseen ja tutkimusryhmien jatkorahoitukseen. Sama tutkimusryhmä voi saada jatkorahoitusta enintään seuraavana kahtena vuonna. Jatkorahoitus edellyttää aina erillistä hakemusta ja hankkeen etenemistä suunnitelmien mukaan.

Hakuohjeet

Apurahat myönnetään pää­sääntöisesti vuosittain ilmoitettavan hakemus­ajan päättymisen jälkeen. Hakemuksia voi kuitenkin toimittaa jatkuvasti. Hallitus käsittelee apuraha­hakemukset valmistelun jälkeen kokouksessaan. Hakemuksen voi toimittaa kirjeitse, sähkö­postitse tai tuomalla Kuopion Seudun Hengitys­säätiön toimistoon. Myönnetystä apurahasta ilmoitetaan saajalle hallituksen tehtyä apuraha­päätöksen. Luettelo apurahojen ja avustusten saajista päivitetään vuosittain ja julkistetaan säätiön internet­sivuilla.

Linkki hakuohjeisiin: http://www.hengityssaatio.fi/5-Hakuaika-ja-hakuopas

Hakuaika

02.03.2020 - 25.03.2020

Yhteystiedot

Kuopion Seudun Hengityssäätiö
Soile Kosunen
toimitusjohtaja
Savonkatu 11 A 2
70100 Kuopio
Puhelin: 040 5678 423
soile.kosunen(at)hengityssaatio.fi

Hakualat