Rahoitushaun nimi

Emil Öhmannin Säätiön apurahahaku

Kuvaus

Emil Öhmannin Säätiö julistaa haettavaksi apurahoja saksan kielen, kääntämisen ja saksankielisen kirjallisuuden tutkimukseen. Apurahoja annetaan henkilökohtaisiksi apurahoiksi, matka-apurahoiksi, tutkimusyhteistyöhön (esimerkiksi ulkomaalaisten tutkijoiden vierailuihin) ja konferenssien järjestämiseen. Erityisesti suositaan useamman kuukauden mittaista ulkomailla tapahtuvaa tutkimustyötä. Ulkomailla tapahtuvaan työskentelyyn voidaan lisätä kohtuulliset matka- ja oleskelukustannukset. Apurahoja julkaisu-, painatus- tai toimituskuluihin ei myönnetä.

Haettaessa apurahaa tohtoriopintoihin tulee hakijalla olla jatkokoulutuspaikka. Apurahaan voidaan liittää yliopistokorvaus yliopistolle, joka on kokovuotisen apurahan yhteydessä 1.600 euroa.

Hakuohjeet

Hakemukset tehdään sähköisesti apurahahakemusten verkkopalvelussa. Hakulomake ja tarkemmat hakuohjeet: http://www.acadsci.fi.

Sähköinen hakemus liitteineen tulee olla lähetetty viimeistään 31.5.2021 klo 24.00. Tiedusteluihin vastataan toimiston aukioloaikojen puitteissa. Hakuajan päätyttyä hakemusta ei voi enää lähettää eikä siihen voi tallentaa muutoksia. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Hakuaika

23.04.2021 - 31.05.2021

Yhteystiedot

Lisätietoja apurahahausta saa Suomalaisen Tiedeakatemian toimistosta
puh. 050 4620 889
s-posti: nina.rapelo(at)acadsci.fi

Hakualat