Rahoitushaun nimi

Apurahat

Kuvaus

Moikoisten Syöväntutkimussäätiö, Lounais-Suomen Saattohoitosäätiö ja Lounais-Suomen Syöpäyhdistys myöntävät apurahoja Lounais-Suomen ja Ahvenanmaan sekä Lounais-Hämeen alueella tapahtuvaan syöpätauteja koskevaan tieteelliseen tutkimustyöhön, saattohoitoa koskevaan tieteelliseen tutkimustyöhön sekä kansainväliseen jatko-opiskeluun. Apurahojen myöntämisessä etusijalla ovat väitöskirjojen tekijät ja nuoret väitelleet syöpätutkijat. Yksivuotisia tutkimusapurahoja, väitöskirja-apurahoja sekä matka-apurahoja on jaossa yhteensä 150.000 euroa.

Professori Seija Grénmanin rahastosta on haettavissa 1.700 euron suuruinen apuraha käytettäväksi koulutustilaisuuden järjestämiseen Turun yliopistollisen keskussairaalan Naistenklinikalla gynekologisen syövän hoitoon osallistuville lääkäreille ja henkilökunnalle.

Hakuohjeet

Hakuohjeet sekä apurahojen hakemisessa käytettävät lomakkeet ovat saatavilla osoitteesta http://www.lounais-suomensyopayhdistys.fi/osallistu/apurahat. Hakemukset liitteineen toimitetaan sähköpostitse. Hakuaika päättyy 31.8.2021.

Hakuaika

28.05.2021 - 31.08.2021

Yhteystiedot

Lounaissuomalaisten Syöpäjärjestöjen rahastojen asiamies Ville Viitanen
s-posti: ville.viitanen(at)lssy.fi
puh. 0400 953 835

Hakualat