Name of funding opportunity

Vimma-kulttuuripalkinto

Funder

Tukilinja

Funding organisation website

https://www.tukilinja.fi/

Description

Tukilinja-säätiö myöntää 5 000 euron työskentelyapurahan Kynnys ry:n vuosittain jakaman vammaiskulttuuripalkinto Vimman saajalle. Palkinnon saajan valitsee asiantuntijaraati, johon kuuluu myös Tukilinja-säätiön edustaja.

Tavoitteena on palkita sellaisia taideteoksia, taiteellista toimintaa tai taidetapahtumia, joissa vammaisuus ja toimintarajoitteisuus on tuotu yhteiskunnalliseen tietoisuuteen ja keskusteluun tavalla, joka on herättänyt laadullaan positiivista huomiota. Koska palkintoon kuuluu työskentelyapuraha, sitä ei voida myöntää kertaluonteisen tapahtuman järjestäjille tai ns. elämäntyön palkitsemiseen. Lisätietoa: https://tukilinja.fi/apurahat/hae-yhteistyo-ja-yhteisoapurahaa/vimma-kulttuuripalkinto/

Application guidelines

Palkinnon saajaa voi ehdottaa joko Tukilinjalle tai Kynnys ry:lle vuosittain lokakuun loppuun mennessä. Ehdotuksia otetaan vastaan sekä Tukilinjan Facebook-sivuilla että sähköpostitse osoitteella yhteisoapurahat(at)tukilinja.fi tai postitse osoitteella Tukilinja / Vimma-kulttuuripalkinto, Hermannin rantatie 12 B, 00580 Helsinki.

Application period

- October 2021

Contact information

S-posti: yhteisoapurahat(at)tukilinja.fi

Postiosoite: Tukilinja / Vimma-kulttuuripalkinto
Hermannin rantatie 12 B
00580 Helsinki

Categories