Name of funding opportunity

Tutkimusapuraha yhden vuoden päätoimiseen tutkimustyöhön

Funding organisation website

http://www.nafnet.fi/

Description

Pohjoismaiden hallinnollinen liitto (Nordiska administrativa förbundet, NAF) on vuonna 1918 perustettu monitieteellinen yhdistys, joka kokoaa niin valtion, kuntien kuin kansainvälisestä hallinnostakin kiinnostuneet edistämään pohjoismaista yhteistyötä ja hallinnollisten kysymysten tuntemusta Pohjoismaissa. Yhdistys tunnetaan myös hallinnon tutkimuksen tukijana ja julkaisijana.

Vuonna 2018 NAF täytti 100 vuotta ja vuonna 2022 yhdistyksen Suomen osasto täyttää 100 vuotta. Tämän NAF:in juhlakauden (2018-2022) kunniaksi yhdistyksen Suomen osasto jakaa tutkimusapurahan yhden vuoden päätoimiseen tutkimustyöhön. Apuraha voidaan myöntää oikeus- ja yhteiskuntatieteiden tai muun julkishallintoon liittyvän tieteenalan opiskelijoille ja tutkijoille ensisijaisesti väitöskirjaan tähtäävään tai post-doc tutkimukseen liittyvään työhön. Hakijana voi olla myös tutkimusryhmä.

Apuraha myönnetään pohjoismaisia hallinto- tai oikeusjärjestelmiä koskevan tutkimustyön tekemiseen. Erityisen kiinnostunut yhdistys on tutkimuksista, jotka liittyvät pohjoismaisen hallinnon kehittämiseen ja joissa pohditaan pohjoismaisen hallinnon tulevaisuuden menestystekijöitä myös suomalaisesta näkökulmasta. Tutkimusapurahan suuruus on 24 000 euroa.

Application guidelines

Hakuaika alkaa 15.09.2021. Tutkimusapurahaa haetaan täyttämällä NAF:in Suomen osaston verkkosivuilla (ks. alla) oleva elektroninen hakemuslomake. Hakemukseen tulee liittää vapaamuotoinen hakemus (max 1 sivu), tutkimussuunnitelma (max 2 sivua), ansioluettelo ja talousarvio. Hakemuksen voi tehdä suomeksi tai ruotsiksi. Hakemuslomake tulee lähettää verkkosivujen kautta viimeistään perjantaina 15.10.2021 klo 16.00, jonka jälkeen lomake sulkeutuu.

Application period

15.09.2021 - 15.10.2021

Contact information

Kysymykset haun sisältöihin liittyen voi osoittaa yliopistolehtorille, NAF:n apurahatyöryhmän puheenjohtaja Sebastian Godenhjelmille. Sähköposti: sebastian.godenhjelm(at)helsinki.fi

Tekniset kysymykset hakemiseen liittyen voi osoittaa NAF:n sihteerille Johanna Saariselle. Sähköposti: sihteeri(at)nafnet.fi

Categories