Name of funding opportunity

Tutkimusapuraha vuoden päätoimiseen tutkimustyöhön

Funding organisation website

http://www.nafnet.fi/

Description

Pohjoismaiden hallinnollisen liiton juhlakauden (2018-2022) kunniaksi yhdistyksen Suomen osasto jakaa tutkimusapurahan yhden vuoden päätoimiseen tutkimustyöhön. Apuraha voidaan myöntää oikeus- ja yhteiskuntatieteiden tai muun julkishallintoon liittyvän tieteenalan opiskelijoille ja tutkijoille ensisijaisesti väitöskirjaan tähtäävään tai post-doc tutkimukseen liittyvään työhön. Hakijana voi olla myös tutkimusryhmä.

Apuraha myönnetään pohjoismaisia hallinto- tai oikeusjärjestelmiä koskevan tutkimustyön tekemiseen. Erityisen kiinnostunut yhdistys on tutkimuksista, jotka liittyvät pohjoismaisen hallinnon kehittämiseen ja joissa pohditaan pohjoismaisen hallinnon tulevaisuuden menestystekijöitä myös suomalaisesta näkökulmasta.

Tutkimusapurahan suuruus on korkeintaan 24 000 euroa.

Application guidelines

Tutkimusapurahaa haetaan täyttämällä tutkimusapurahahakemuslomake liitteineen. Hakemukseen tulee liittää vapaamuotoinen hakemus, tutkimussuunnitelma, ansioluettelo ja talousarvio. Hakemuksen voi tehdä suomeksi tai ruotsiksi.

Tutkimusapurahahakemuslomake löytyy yhdistyksen WWW-sivulta: https://www.nafnet.fi/apurahat/haettavat-apurahat/tutkimusapuraha-paatoimiseen-tutkimustyohon/.

Application period

16.09.2019 - 25.10.2019

Contact information

Yhdistyksen sihteeri: sihteeri(at)nafnet.fi

Categories