Name of funding opportunity

Tutkimus- ja julkaisuapurahahaku keväälle 2021

Funding organisation website

http://www.nafnet.fi/

Description

Pohjoismaiden hallinnollisen liiton Suomen osasto ry myöntää vuosittain apurahoja. Apurahoja voidaan myöntää oikeus- ja yhteiskuntatieteiden tai muun julkishallintoon liittyvän tieteenalan opiskelijoille ja tutkijoille sekä julkishallinnossa ja tuomioistuimissa toimiville.

– Tutkimusapuraha, joka myönnetään pohjoismaisen hallinnollisen tutkimustyön tukemiseen. Tutkimusapurahan suuruus on yleensä ollut korkeintaan noin 4.000 euroa.

– Julkaisuapuraha, joka myönnetään pohjoismaisen hallinnollisen tutkimuksen kääntämiseen, kielitarkistukseen tai julkaisukulujen kattamiseksi. Julkaisuapurahan suuruus on yleensä ollut korkeintaan noin 4.000 euroa.

– Matka-apuraha, joka myönnetään pohjoismaista yhteistyötä edistäviin tutkimus-, opinto- ja työmatkoihin, joilla on hallinnollinen liitäntä. Apurahalla voidaan tukea esimerkiksi osallistumista pohjoismaiseen kokoukseen tai tutustumista toisen pohjoismaan hallintoon.

Application guidelines

– Tutkimusapurahaa haetaan täyttämällä tutkimusapurahahakemuslomake liitteineen. Linkki lomakkeeseen löytyy alta. Hakemukseen tulee liittää tutkimussuunnitelma, ansioluettelo ja talousarvio. Hakemuksen voi tehdä suomeksi tai ruotsiksi. Hakemus tulee jättää viimeistään 14. huhtikuuta 2021 klo 16.
https://www.nafnet.fi/apurahat/haettavat-apurahat/pieni-tutkimusapuraha/

– Matka-apurahaa haetaan täyttämällä matka-apurahahakemuslomake liitteineen. Linkki lomakkeeseen löytyy alta. Hakemukseen tulee liittää talousarvio. Hakemuksen voi tehdä suomeksi tai ruotsiksi. Hakuaika on jatkuva.
https://www.nafnet.fi/apurahat/haettavat-apurahat/matka-apuraha/

– Julkaisuapurahaa haetaan täyttämällä julkaisuapurahahakemuslomake liitteineen. Linkki lomakkeeseen yksityishenkilölle ja yhteisöille löytyy alta. Hakemukseen tulee liittää talousarvio. Hakemuksen voi tehdä suomeksi tai ruotsiksi. Hakemus tulee jättää viimeistään 14. huhtikuuta 2021 klo 16. https://www.nafnet.fi/apurahat/haettavat-apurahat/julkaisuapuraha

Application period

12.02.2021 - 14.04.2021

Contact information

Kysymykset haun sisältöihin liittyen voi osoittaa yliopistolehtorille, NAF:n apurahatyöryhmän puheenjohtaja Sebastian Godenhjelmille, s-posti: sebastian.godenhjelm(at)helsinki.fi

Tekniset kysymykset hakemiseen liittyen voi osoittaa NAF:n sihteerille Laura Karjalehdolle, s-posti: sihteeri(at)nafnet.fi

Categories