Name of funding opportunity

Suomen elokuvasäätiön tuet

Funding organisation website

http://ses.fi/etusivu/

Description

Suomen elokuvasäätiön tehtävänä on tukea ja edistää suomalaista elokuva-alaa. Elokuvasäätiö myöntää tukea elokuvien ammattimaiseen tuotantoon sekä niiden esittämiseen ja levittämiseen erilaisissa jakelukanavissa. Säätiö vastaa keskeisesti myös suomalaisen elokuvan kulttuuriviennistä ja jakaa elokuvien kansainvälisen toiminnan tukea. Tuet on esitelty hakuilmoituksissa: http://ses.fi/tukitoiminta/haettavat-tuet-ja-hakuajat/.

Elokuvatuotannon tukia voivat hakea Suomessa rekisteröidyt tuotantoyhtiöt. Käsikirjoitustukea myönnetään ammattimaisille fiktio- ja dokumenttikäsikirjoittajille tai työryhmille. Elokuvalevityksen tukia myönnetään elokuvien levitysyhtiöille ja elokuvafestivaaleille ja esittämisen tukia elokuvateattereille. Kulttuuriviennin tukia voidaan myöntää tuotantoyhtiölle, elokuvan kansainvälisten levitysoikeuksien haltijalle, tekijälle tai tekijäryhmälle.

Application guidelines

Elokuvasäätiön tukien haku on jatkuva eli tukihakemuksen voi jättää säätiön sähköiseen hakujärjestelmään milloin tahansa. Tukihakemuksille on kuitenkin määritelty myös viimeiset jättöajat, niitä käsittelevien tukipäätöskokousten aikataulun mukaisesti. Hakuaika päättyy aina klo 24:00. Hakuajan päättymisen jälkeen järjestelmään ladatut hakemukset siirtyvät seuraavalle käsittelykierrokselle. Hakuajat on listattu tällä sivulla: http://ses.fi/tukitoiminta/haettavat-tuet/.

Kaikkia elokuvasäätiön tukia haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta: http://ses.fi/tukitoiminta/saehkoeinen-hakujaerjestelmae/. Tutustu elokuvasäätiön tukien hakuilmoituksiin ja tukioppaisiin ennen hakemuksen lähettämistä: http://ses.fi/tukitoiminta/haettavat-tuet-ja-hakuajat/. Lataa tarvittavat hakemuslomakkeet säätiön verkkosivuilta kohdasta Ohjeet ja lomakkeet: http://ses.fi/tukitoiminta/ohjeet-ja-lomakkeet/.

Application period

Continous call

Contact information

S-posti: ses(at)ses.fi
puh. p. (09) 6220 300

Categories