Name of funding opportunity

Syksyn apurahat luovaan kirjalliseen työskentelyyn

Funding organisation website

http://www.suomentietokirjailijat.fi

Description

Suomen tietokirjailijat ry julistaa syksyisin haettavaksi apurahoja luovaan kirjalliseen työskentelyyn oppi- ja tietokirjailijoille. Apurahat rahoitetaan Kopioston keräämillä tekijänoikeuskorvauksilla.

Apurahaa voivat hakea kaikki oppi- ja tietokirjailijat, jotka ovat aiemmin kirjoittaneet yksin tai ryhmän jäsenenä tietoteoksen. Apurahoja ei myönnetä työryhmille tai yhteisöille. Työryhmän jäsenet voivat hakea henkilökohtaisia apurahoja.

Apuraha on tarkoitettu kattamaan kirjoitustyön aikaisia elinkustannuksia. Apuraha myönnetään aina harkinnanvaraisesti. Kuhunkin hankkeeseen apuraha myönnetään vain kerran.

Syksyn apurahoja ei myönnetä akateemiseen tutkimukseen, video- tai elokuvakäsikirjoituksen laatimiseen, lehtiartikkelin kirjoittamiseen, toimitustyöhön, kuvittamiseen, graafiseen suunnitteluun, taittamiseen, kääntämiseen, painatuskustannuksiin, ulkopuolisten tekijöiden kirjoituspalkkioihin eikä valokuvaukseen tai matkakuluja varten.

 

Application guidelines

Application period

02.09.2019 - 30.09.2019

Contact information

Järjestösihteeri Marianne Kuukka vastaa apurahoja koskeviin puhelintiedusteluihin syyskuussa arkisin klo 13-16, puh. 09 4542 250 tai toimisto(at)suomentietokirjailijat.fi

Categories