Name of funding opportunity

Saaren kartanon residenssipaikat

Funding organisation website

https://koneensaatio.fi/en/

Description

Saaren kartano on Koneen Säätiön ylläpitämä taiteilija ja -tutkijaresidenssi Mynämäellä ja sen tehtävä on tarjota eri alojen taiteilijoille ja tutkijoille rauhallinen työskentely-ympäristö ja hedelmällinen kohtauspaikka.

Yksilöresidenssipaikkaan sisältyy asunto, työhuone ja kuukausiapuraha, joka on suuruudeltaan 2.400 – 3.500 euroa kuukaudessa hakijan kokemuksen mukaan. Apurahan maksaminen edellyttää työskentelyä ja asumista residenssissä. Ryhmät voivat hakea tukea matka- ja elinkustannuksiin residenssikauden ajaksi. Residenssihakemusten arvioinnista ja rahoituspäätösperusteista voi lukea säätiön WWW-sivuilta:  https://koneensaatio.fi/saaren-kartanon-residenssi/residenssin-hakijalle/.

Koneen Säätiön rahoittamat tutkijat ja tutkimushankkeet voivat hakeutua residenssiin, mutta heidän ei tarvitse hakea paikkaa residenssihaussa, lisätietoa asiasta säätiön WWW-sivuilta: http://www.koneensaatio.fi/apurahat/residenssin-hakijalle/?panel=0#panel-0.

 

Application guidelines

Hakemukset laaditaan ja lähetetään vain sähköisen verkkopalvelun kautta WWW-osoitteessa: https://hakemukset.fi/konhaku/UserLogin.aspx?ryhma=saarenkartano&kieli=suomi. Residenssin hakuaika päättyy 15.8. klo 16.00 Suomen aikaa.

Application period

01.08.2018 - 15.08.2018

Contact information

Saaren kartanon toimisto
puh. (02) 431 4200
s-posti: saari(at)koneensaatio.fi

Categories