Name of funding opportunity

Post doc -matka-apuraha Suomen Rooman-instituutissa

Funding organisation website

http://www.irfrome.org

Description

Stipendin suuruus on 9.000 euroa, ja se on tarkoitettu kattamaan matkakustannukset ja noin 3 kuukauden työskentely Roomassa. Apuraha pitää käyttää vuoden 2018 aikana.

Apuraha myönnetään post doc -tutkijalle, joka tekee tutkimustyötä jollakin instituutin pääasiallisella tutkimusalalla. Näihin kuuluvat erityisesti arkeologia, historia, klassillinen filologia, italian kielen ja kulttuurin tutkimus sekä taiteiden tutkimus. Hakijan tulee olla väitellyt tai hänellä tulee olla väittelylupa ennen hakuajan päättymistä. Väittelyn tulee olla tapahtunut 1.8.2012 jälkeen. Tutkinnon suorittamisen aikarajaa voidaan pidentää erityisistä syistä (äitiys-, isyys-, vanhempain- ja hoitovapaa, varusmies- tai siviilipalvelus tai pitkäaikainen sairaus).

Application guidelines

Hakemus toimitetaan sähköpostitse (yhtenäisenä pdf:nä) säätiön apulaisasiamiehelle Laura Nissinille 31. lokakuuta 2017 mennessä osoitteella nissin(at)irfrome.org. Mahdolliset suositukset suosittelija voi toimittaa apulaisasiamiehelle myös suoraan sähköpostitse. Hakuohjeet: http://irfrome.org/post-doc-matka-apuraha-suomen-rooman-instituutissa-haettavana-2/

Application period

10.10.2017 - 31.10.2017

Contact information

Apulaisasiamies Laura Nissin
s-posti: nissin(at)irfrome.org

Categories