Name of funding opportunity

Niilo V. ja Lauri N. Santasalon erikoisrahaston apurahat

Funding organisation website

https://kaute.fi/?lang=en

Description

Niilo V. ja Lauri N. Santasalon erikoisrahaston apurahat puhtaan teknologian ja veden tutkimukseen.

Rahaston tarkoituksena on tukea puhtaan teknologian (cleantech) prosessien ja infektiohallinnan tutkimusta ja kehitystyötä biotekniikan, farmasian ja terveydenhuollon aloilla. Kohdealueena on erityisesti puhtaiden vesien valmistus ja valvonta.

Rahastosta myönnetään apurahoja ensisijassa väitöskirjatutkimusten rahoitukseen sekä tutkimuksesta johtuviin kuluihin.

1) Työskentelyapurahat on tarkoitettu väitöskirjaopiskelijoille ja nuorille tohtoritutkijoille päätoimista tutkimustyötä varten. Apurahan määrä vuonna 2019 on 6.000 euroa (3 kuukauden apuraha) ja 12.000 euroa (6 kuukauden apuraha).

2) Kuluapuraha on tarkoitettu tutkimus- tai julkaisutyöstä aiheutuvien kulujen kattamiseen. Kuluapurahaa voi käyttää myös matkakulujen kattamiseen vähintään kuukauden mittaisiin tutkimusvierailuihin. Apurahan määrä vuonna 2019 on enintään 5.000 euroa.

Application guidelines

Hakeminen tapahtuu KAUTEn apurahapalvelun kautta. Apurahahakemus liitteineen ja tulee jättää 31.1.2019 klo 23.59 mennessä.

Tiedot hakumenettelystä saa säätiön www-sivulta http://www.kaute.fi kohdasta ”Apurahojen haku”. Myöhästyneitä apurahahakemuksia ei käsitellä. Tietoja aiemmin myönnetyistä apurahoista löytyy ”Myönnetyt apurahat”.