Name of funding opportunity

NAF-apurahat hallinnon tutkimukselle 2020

Funding organisation website

http://www.nafnet.fi/

Description

Pohjoismaiden hallinnollisen liiton Suomen osasto ry myöntää vuosittain apurahoja. Apurahoja voidaan myöntää oikeus- ja yhteiskuntatieteiden tai muun julkishallintoon liittyvän tieteenalan opiskelijoille ja tutkijoille sekä julkishallinnossa ja tuomioistuimissa toimiville.

– Tutkimusapuraha, joka myönnetään pohjoismaisen hallinnollisen tutkimustyön tukemiseen. Tutkimusapurahan suuruus on yleensä ollut korkeintaan noin 4.000 euroa.

– Julkaisuapuraha, joka myönnetään pohjoismaisen hallinnollisen tutkimuksen kääntämiseen, kielitarkistukseen tai julkaisukulujen kattamiseksi. Julkaisuapurahan suuruus on yleensä ollut korkeintaan noin 4.000 euroa.

– Matka-apuraha, joka myönnetään pohjoismaista yhteistyötä edistäviin tutkimus-, opinto- ja työmatkoihin, joilla on hallinnollinen liitäntä. Apurahalla voidaan tukea esimerkiksi osallistumista pohjoismaiseen kokoukseen tai tutustumista toisen pohjoismaan hallintoon.

Application guidelines

– Tutkimusapurahaa haetaan täyttämällä tutkimusapurahahakemuslomake liitteineen. Hakemukseen tulee liittää tutkimussuunnitelma, ansioluettelo ja talousarvio. Hakemuksen voi tehdä suomeksi tai ruotsiksi. Hakemus tulee jättää viimeistään 15. huhtikuuta 2020 klo 16.
https://www.nafnet.fi/apurahat/haettavat-apurahat/pieni-tutkimusapuraha/

– Matka-apurahaa haetaan täyttämällä matka-apurahahakemuslomake liitteineen. Hakemukseen tulee liittää talousarvio. Hakemuksen voi tehdä suomeksi tai ruotsiksi. Hakuaika on jatkuva.
https://www.nafnet.fi/apurahat/haettavat-apurahat/matka-apuraha/

– Julkaisuapurahaa haetaan täyttämällä julkaisuapurahahakemuslomake liitteineen. Hakemukseen tulee liittää talousarvio. Hakemuksen voi tehdä suomeksi tai ruotsiksi. Hakemus tulee jättää viimeistään 15. huhtikuuta 2020 klo 16. https://www.nafnet.fi/apurahat/haettavat-apurahat/julkaisuapuraha

Application period

14.02.2020 - 15.04.2020

Contact information

WWW-sivu: https://www.nafnet.fi/apurahat/haettavat-apurahat/

Yhdistyksen sihteeri Laura Karjalehto
s-posti: sihteeri(at)nafnet.fi

Categories