Name of funding opportunity

Kuopion Seudun Hengityssäätiön apurahat

Funding organisation website

http://www.hengityssaatio.fi

Description

Kuopion Seudun Hengityssäätiö myöntää kuluvana vuonna apurahoja yhteensä enintään 100.000 euroa.

Tutkimuksen kohteena on oltava hengitysterveyden edistäminen tai hengitys- ja keuhkosairauksien tutkimus, hoito tai ennaltaehkäisy. Vuonna 2020 erityisenä painopisteenä on uniapnea.

Puolet jaettavista apurahoista julistetaan väitöskirjatyön tekijöiden haettavaksi ja puolet Post Doc -tutkijoiden haettavaksi tutkimusryhmien perustamiseen ja tutkimusryhmien jatkorahoitukseen. Sama tutkimusryhmä voi saada jatkorahoitusta enintään seuraavana kahtena vuonna. Jatkorahoitus edellyttää aina erillistä hakemusta ja hankkeen etenemistä suunnitelmien mukaan.

Application guidelines

Apurahat myönnetään pää­sääntöisesti vuosittain ilmoitettavan hakemus­ajan päättymisen jälkeen. Hakemuksia voi kuitenkin toimittaa jatkuvasti. Hallitus käsittelee apuraha­hakemukset valmistelun jälkeen kokouksessaan. Hakemuksen voi toimittaa kirjeitse, sähkö­postitse tai tuomalla Kuopion Seudun Hengitys­säätiön toimistoon. Myönnetystä apurahasta ilmoitetaan saajalle hallituksen tehtyä apuraha­päätöksen. Luettelo apurahojen ja avustusten saajista päivitetään vuosittain ja julkistetaan säätiön internet­sivuilla.

Linkki hakuohjeisiin: http://www.hengityssaatio.fi/5-Hakuaika-ja-hakuopas

Application period

02.03.2020 - 25.03.2020

Contact information

Kuopion Seudun Hengityssäätiö
Soile Kosunen
toimitusjohtaja
Savonkatu 11 A 2
70100 Kuopio
Puhelin: 040 5678 423
soile.kosunen(at)hengityssaatio.fi

Categories