Name of funding opportunity

Kuopion Seudun Hengityssäätiön apurahat, Syksy 2021

Funding organisation website

http://www.hengityssaatio.fi

Description

Kuopion Seudun Hengityssäätiö myöntää kuluvana vuonna apurahoja yhteensä enintään 100.000 euroa, josta syksyn apurahahaussa on jaossa 58.000 euroa. Apurahoja myönnetään väitöskirjatöiden ja muiden opinnäytetöiden tekijöille ja tutkimusryhmille. Sama tutkimusryhmä voi saada jatkorahoitusta enintään seuraavana kahtena vuonna. Jatkorahoitus edellyttää aina erillistä hakemusta ja hankkeen etenemistä suunnitelmien mukaan.

Tutkimuksen kohteena on oltava hengitysterveyden edistäminen tai hengitys- ja keuhkosairauksien tutkimus, hoito tai ennaltaehkäisy.

Vuonna 2021 apurahamyönnöissä huomioidaan erityisesti hankkeet, joiden teemana on ”Hengitysterveys ja ympäristöriskit” (ml. ilman epäpuhtaudet).

Application guidelines

Apurahat myönnetään pääsääntöisesti kerran tai kahdesti vuodessa. Hakemuksia voi kuitenkin toimittaa jatkuvasti. Apurahahakemus tehdään sähköisesti apurahajärjestelmässä. Hallitus käsittelee apuraha­hakemukset valmistelun jälkeen kokouksessaan ja myönnetystä apurahasta ilmoitetaan saajalle hallituksen tehtyä apuraha­päätöksen. Luettelo apurahojen ja avustusten saajista päivitetään vuosittain ja julkistetaan säätiön internet­sivuilla.

Linkki hakuohjeisiin: http://www.hengityssaatio.fi/5-Hakuohjeet