Name of funding opportunity

KAUTE-säätiön apurahat

Funding organisation website

https://kaute.fi/?lang=en

Description

KAUTE-säätiö tukee kaupallisten ja teknillisten tieteiden tutkimusta, opetusta ja opiskelua. Säätiön tavoitteena on edistää suomalaisen elinkeinoelämän kestävää uusiutumista.

Vuosina 2018–2020 säätiön tukee erityisesti tutkimusta kauppatieteitä ja teknologiaa yhdistävillä uusilla aloilla. Näitä ovat esimerkiksi cleantech, finanssiteknologiat, sähköinen terveydenhuolto, verkko-oppiminen, digitaaliset valmistusteknologiat sekä tekoälyn ja lohkoketjun sovellusalat.

Kevään 2020 apurahahausssa myönnettävät apurahat:

1) työskentelyapurahat väitöskirjaopiskelijoille ja nuorille tohtoritutkijoille päätoimista työskentelyä varten. Apurahojen suuruus vuonna 2020 on 6.000 euroa (3 kk), 12.000 euroa (6 kk) ja 22.000 euroa (12 kk).

2) apurahat matka-, tutkimus- tai julkaisutyöstä aiheutuvien kulujen kattamiseen. Apurahaa voi käyttää matkakulujen kattamiseen vähintään viikon mittaisiin tutkimusvierailuihin, ei kuitenkaan konferenssivierailuihin. Apurahan suuruus vuonna 2020 on enintään 5.000 euroa.

Application guidelines

Hakeminen tapahtuu KAUTEn apurahapalvelun kautta. Apurahahakemukset liitteineen ja lausuntoineen tulee jättää 31.1.2020 klo 23.59 mennessä.

Tiedot hakumenettelystä saa säätiön kotisivulta http://www.kaute.fi kohdasta ”Apurahat”. Myöhästyneitä apurahahakemuksia ei käsitellä.