Name of funding opportunity

Jalmari ja Rauha Ahokkaan Säätiön ja Hilja ja Pekka Vuorisalon rahaston apurahat

Funding organisation website

http://www.ahokkaansaatio.org

Description

Säätiön tarkoituksena on edistää, kehittää ja tukea lääketieteellistä tutkimustyötä keuhkosairauksien, psykiatrian, endokrinologian ja syöpäsairauksien aloilla.

Säätiö jakaa tänä vuonna apurahoina enintään 430.000 euroa. Haettavana on yksi suurapuraha, joka voidaan tarvittaessa jakaa usean hakijan kesken, sekä pienempiä henkilökohtaisia apurahoja. Apurahoja ei myönnetä kongressimatkoja varten. Väitöskirjatyöntekijöiden on haettava henkilökohtaisia apurahoja itse. Suurapurahahakemukset voivat myös sisältää väitöskirjatyöntekijöiden apurahoja tai palkkoja.

Lisäksi säätiön yhteydessä toimiva Hilja ja Pekka Vuorisalon rahasto tukee Helsingin yliopistossa tehtävää syöpätutkimusta. Vuorisalon rahasto jakaa enintään kaksi 10.000 euron suuruista apurahaa.

Application guidelines

Hakuaika on 01.08.-31.08.2020. Hakemus on tehtävä sähköisesti. Hakulomakkeen voi täyttää hakemusten verkkopalvelussa http://www.ahokkaansaatio.org 01.08.2020 alkaen. Hakuohjeet www-sivuilla. Lomake on käytettävissä vain hakuajan.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo, julkaisuluettelo, tutkimussuunnitelma sekä kopio eettisen toimikunnan lausunnosta. Mikäli apurahaa haetaan tutkijaryhmänä tai hakija on jonkin tutkimusryhmän jäsen, hakemuksessa on ilmoitettava kaikki kyseisen tutkijaryhmän jäsenet.

Hakemuksessa on ilmoitettava hakijan viimeksi kuluneiden viiden vuoden aikana saamat apurahat ja vireillä olevat apurahahakemukset. Mikäli hakija on saanut Jalmari ja Rauha Ahokkaan säätiöltä apurahaa vuonna 2018, on hakemukseen liitettävä myös tämän apurahan käyttöä koskeva selvitys.

Application period

01.08.2020 - 31.08.2020

Contact information

Asiamies Susanna Taskinen
s-posti: susanna.taskinen(at)pt-law.fi
puh. + 358 40 505 2892

Säätiön lääketieteellisten asiantuntijoiden sihteeri LT, Niina Markkula
s-posti: niina.markkula(at)helsinki.fi
puh. + 358 50 301 3020

Categories