Name of funding opportunity

Kalevalaisten Naisten Liiton ja Kalevala Korun Kulttuurisäätiön apurahat 2018

Description

Kalevala Koru jakaa yhteistyössä omistajajärjestönsä Kalevalaisten Naisten Liiton kanssa vuosittain apurahoja suomalaisen kulttuurin edistämiseen oman kulttuurisäätiönsä kautta. Apuraha voidaan myöntää yksityisten henkilöiden ja yhteisöjen suomalaiseen kulttuuriperintöön liittyvään tutkimus- ja julkaisutoimintaan, esittävään taiteeseen ja kädentaitoihin. Apurahaa ei jaeta jo valmistuneiden töiden kiertueisiin, hankkeiden matkakuluihin, työkaluihin ja soittimiin eikä pro gradu- ja opinnäytetöihin lukuun ottamatta väitöskirjoja.

Kulttuurisäätiö julkistaa vuosittain teeman, johon liittyviä hankkeita apurahapäätöksissä erityisesti painotetaan. Vuonna 2018 apurahat kohdennetaan peruskoulun yläasteen oppilaiden kulttuuri-, taide- tms. tapahtumavierailuihin tai -järjestämiseen. Apurahaa voi hakea koulu tai yksittäinen opettaja.

Application guidelines

Haku avautuu Kalevalan päivänä 28.2.2018. Hakemuksen voi tehdä ainoastaan sähköisen lomakkeen kautta. Lisätietoja sekä lomake osoitteessa: https://www.kalevalakoru.fi/fi/tarinamme/kulttuurisaatio/apurahat-2018.

Application period

28.02.2018 - 30.03.2018

Contact information

Lisätietoja Kulttuurisäätiön toiminnasta saa Kalevala Korun Kulttuurisäätiön sihteeriltä Tuula Kuokkaselta, Kalevala Koru Oy, s-posti tuula.kuokkanen(at)kalevalakoru.fi.

Categories