Name of funding opportunity

Aimo Puromäen erikoisrahaston apurahat

Funding organisation website

https://kaute.fi/?lang=en

Description

Aimo Puromäen erikoisrahaston apurahat puhtaan energiantuotannon tutkimukseen. Aimo Puromäen rahasto tukee energiantuotannon, energiatehokkuuden ja energiaan liittyvien ympäristövaikutusten tutkimusta ja opetusta.

Rahastosta myönnetään apurahoja ensisijassa väitöskirjatutkimusten rahoitukseen sekä tutkimuksesta johtuviin kuluihin.

1) Työskentelyapurahat on tarkoitettu väitöskirjaopiskelijoille ja nuorille tohtoritutkijoille päätoimista tutkimustyötä varten. Apurahan määrä vuonna 2019 on 6.000 euroa (3 kuukauden apuraha) ja 12.000 euroa (6 kuukauden apuraha).

2) Kuluapuraha on tarkoitettu tutkimus- tai julkaisutyöstä aiheutuvien kulujen kattamiseen. Kuluapurahaa voi käyttää myös matkakulujen kattamiseen vähintään kuukauden mittaisiin tutkimusvierailuihin, ei kuitenkaan konferenssivierailuihin. Apurahan määrä vuonna 2019 on enintään 5.000 euroa.

Application guidelines

Hakeminen tapahtuu KAUTEn apurahapalvelun kautta. Apurahahakemukset liitteineen ja lausuntoineen tulee jättää 31.1.2019 klo 23.59 mennessä.

Tiedot hakumenettelystä saa säätiön www-sivulta http://www.kaute.fi kohdasta ”Apurahojen haku”. Myöhästyneitä apurahahakemuksia ei käsitellä. Tietoja aiemmin myönnetyistä apurahoista löytyy ”Myönnetyt apurahat”.