Aurora -tietokanta

Aurora Print

Apurahat

Rahoitushaun nimi:

Apurahat

Rahoittaja:

Suomen Lähi-idän instituutin säätiö

Rahoittajan kotisivut:

www.fimesaatio.fi

Hakuajan aloituspäivämäärä:

Hakuajan päättymispäivämäärä:

Hakualat:

Näytä
  • Humanistiset tieteet ja teologia
  • Filosofia
  • Historiatieteet ja arkeologia
  • Kielitieteet
  • Kulttuurien tutkimus
  • Taiteiden tutkimus
  • Teologia

Filosofia, Historiatieteet ja arkeologia, Kielitieteet, Kulttuurien tutkimus, Taiteiden tutkimus, Teologia

Erityisehdot

1) Apurahat jatko-opintoihin, tutkimukseen ja kenttätyömatkoihin. Apurahat ovat tarkoitettu Lähi-idässä suoritettavaan tutkimukseen ja tutkimukseen liittyviin matkoihin. Apurahoja ei pääsääntöisesti myönnetä perustutkinto-opiskelijoille.

2) Apuraha (2.000 EUR) arabian kielen opiskeluun Lähi-idässä. Apuraha myönnetään kurssimaksujen kattamiseen ja sitä voivat hakea myös perustutkinto-opiskelijat.

3) Suomen Konstantinus Yhdistyksen rahoittama Aimo T. Nikolainen -stipendi (3.000 EUR) ekumeeniseen tutkimukseen. Stipendi kohdennetaan Aimo T. Nikolaisen elämäntyön suuntaisesti, lisätietoa: https://fi.wikipedia.org/wiki/Aimo_T._Nikolainen

4) Olli Lehto -stipendi (2.000 EUR) suomalaisten matemaatikkojen työskentelyyn Israelissa.

Hakumenettely

Suomen Lähi-idän instituutin säätiön hallitukselle osoitetut allekirjoitetut hakemukset toimitetaan liitteineen kahtena kappaleena (alkuperäinen allekirjoitettu hakulomake ja liitteet + kopiot sekä hakemuksesta että kaikista liitteistä) osoitteella Hallituskatu 2B, 00170 Helsinki. Hakemuksia ei oteta vastaan sähköpostitse. Merkitse kuoreen haettava apuraha.

Haku päättyy: 31.1.2016 klo 15, jolloin myös postitettujen hakemusten tulee olla perillä. Hakuilmoitus ja hakulomake julkaistaan säätiön www-sivuilla: http://www.fimesaatio.fi

Yhteystiedot

Säätiön asiamies Anu Leinonen, s-posti: anu.leinonen(at)fime.fi